Logo van Goolfe, de golf zoekmachine van Nederland

Over Goolfe.nl

'Als het niet op internet staat, dan bestaat het ook niet!', zeggen ze weleens. Ook golf, die edele balsport, die volgens Winston Churchill 'het verpesten van een mooie wandeling' was, is te vinden op Internet. Maar type bij Google maar eens 'golf' in. Dan vliegen de handleidingen voor onderhoud op de Volkswagen Golf I, II, III, IV, V, VI je om de oren. Of je krijgt nieuwsberichten over een scheepskaping in de Golf van Aden, en daar wil je niet heen voor een goedkoop golfweekend. En als je een nieuwe stok wilt kopen, en slim geworden zelf al zoekt op golfclubs, dan ben je niet ge´nteresseerd in een golfclub in Florida, waar je voor 20.000 dollar lid kan worden.

Het probleem is dus niet dat het niet op internet staat, maar dat Google (ja er zijn ook nog andere zoekmachines, maar ga dat de Nederlanders maar eens uitleggen) je teveel zoekresultaten geeft. En dat van die zoekresultaten een groot deel niet relevant is.

Ook in de baan moet je niet kijken naar de plekken waar je niet heen wilt zoals de bunkers, de rough en het water, maar jezelf concentreren op de plaats waar de bal terecht moet komen. Doe je dat niet, dan kom je ook verkeerd terecht. Precies zoals het op internet ook vaak gebeurt.

Waarom is Goolfe.nl opgezet?
Het algemene doel van deze website Goolfe is om alle informatie op internet over 'golf in Nederland' toegankelijk en bruikbaar te maken. Hiervoor gebruiken we een aangepaste Google-zoekmachine waarin uitsluitend relevante websites over golf zijn ge´ndexeerd. Op dit moment (mei 2010) zoekt Goolfe in meer dan 1000 Nederlandse golfwebsites. En waar relevant, ook buitenlandse sites: er zijn immers slechts weinig Nederlandse fabrikanten van clubs en golftassen (inclusief zo'n smalle pencilbag, voor wanneer je alleen een zeven, een putter en een sandwedge mee wilt nemen). Kortom, met Goolfe hoeft u niet tien pagina's door te bladeren om te vinden wat u zoekt. Het resultaat is dat u eenvoudiger en sneller kunt zoeken naar golf onderwerpen.

OK, het gaat over golf, wat gaat dit me kosten?
Uw gebruik van Goolfe is gratis. Onze eigen kosten voor ontwerp van de website, uitvoeren van deskundige webhosting, maken van backups (en die af en toe gebruiken) betalen we uit de opbrengsten van advertenties.

De advertenties die op de site getoond worden zijn relevant gezien het zoekonderwerp en ze worden duidelijk gemarkeerd. De advertenties zijn de belangrijkste bron van de inkomsten voor Goolfe, maar als u zegt 'ik wil voor een bepaald onderwerp waar ik vaak op zoek, ook zo'n eigen afgestemde zoekmachine, maar ik heb werkelijk geen ideeeee...' dan willen we u tegen een gepast uurtarief of all-in prijs best daarbij ondersteunen.

Contact

  Heights B.V.
  Schipluidenlaan 137
  5035 KE TILBURG

  E-mail: info@goolfe.nl
  Website: www.goolfe.nl
  Tel: 06-44999294
  Fax: 013-4626043Bookmark and Share Copyright © 2009 • Heights B.V. • Alle rechten voorbehouden • Adverteren op GoolfePrivacy statement